Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Vitamiinit kosmetiikassa

A-vitamiini

A-vitamiini edistää ihon uudistumisprosessia auttamalla ihosolujen kasvua.

Vaikutus: Ryppyjä vähentävä, ihoa nuorentava, iholäiskiä himmentävä ja ihoa tasoittava vitamiini. Parantaa ihon elastisuutta ja kosteuspitoisuutta.

B2- ja B6-vitamiinit

Vesiliukoiset b-vitamiinit kosteuttavat ja tasapainottavat ihon rasvapitoisuutta.

B3-vitamiini

Osallistuu solujen aineenvaihduntaan ja aktivoi pintaverenkiertoa.

Vaikutus: Lisää ihoa suojaavia rasvahappoja. Rauhoittaa ihon punoitusta sekä kosteuttaa ja hidastaa ihon ennenaikaista ikääntymistä. Erityisen hyvä kuivalle ja herkälle iholle.

B5-vitamiini

Se kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja tekee ihon pehmeämmäksi ja joustavammaksi. Siksi siitä on apua erityisesti kuivalle iholle.

Lisäksi B5-vitamiini lieventää ihon ärsytystä ja edistää pintavaurioiden, kuten haavojen ja palovammojen, paranemista.

C-vitamiini

Ikääntymistä hidastava. C-vitamiini reagoi iholla soluvaurioita aiheuttavien vapaiden radikaalien kanssa neutraloimalla ne vaarattomaan muotoon. Tärkeä C-vitamiinin ominaisuus on sen kollageenisynteesiä vilkastuttava vaikutus. C-vitamiini aktivoi kollageenia muodostavia ihon fibroblastisoluja.

Vaikutus: poistaa vapaita radikaaleja iholta, jotka aiheuttavat ryppyjä, roikkumista ja muita ikääntymiseen liittyviä muutoksia. Auttaa tasoittamaan ja kiinteyttämään ihoa sekä himmentää maksaläiskiä. Erityisesti siitä on hyötyä väsyneelle, auringon vahingoittamalle tai ikääntyvälle iholle.

E-vitamiini

E-vitamiini on tärkeää kosmetiikassa. Sillä sitä ei synny elimistössä. Se suojaa ja uudistaa ihon pintakerrosta.

E-vitamiini tunnetaan myös nimellä tokoferoli. Se on antioksidantti, joka estää vapaiden radikaalien syntymistä ja vahingollista vaikutusta soluissa.

Lisäksi se edistää ihosolujen kosteudensäilyttämiskykyä ja hapensaantia, suojelee ihon rasvoja härskiintymiseltä ja parantaa ihon mikroverenkiertoa.

K-vitamiini

K-vitamiini vähentää ihon punoitusta, vaalentaa tummia silmänalusia ja ehkäistä couperosaa.

D-vitamiini

D-vitamiinin vaikutus iholla on suojaava.

Omega- 3, 6, 9

Omegaöljyt vahvistavat, korjaavat ja suojaavat herkkää, kuivunutta ihoa estäen myös sen vanhenemista. Omegaöljyt myös edistävät ja nopeuttavat ihon uusiutumista.